Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 2199 CC
Type ecu Bosch EDC17CP09 & Bosch EDC17CP16 & Bosch EDC17_CP06
Compressieverhouding 16,3 : 1
Boring X slag 85,0 X 96,9 mm
Motornummer N22B1

Honda tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw Honda Accord een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Honda Accord door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Honda Accord meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt beter
 • Sneller optrekken uit uw Honda
 • Meer plezier uit uw Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Honda auto
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst

Ontdek wat auto chip tuning voor u Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk kan doen:

Verschillende vormen Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Honda Accord 2.2 i-DTEC 150pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Honda baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.