Honda Civic 2.0T Type-R 320pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Honda civic 2.0t type-r 320pk

Stage 1 Honda Civic 2.0T Type-R 320pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 320pk 360pk +12.5%
Koppel 400nm 500nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Honda Civic is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het tunen van uw Honda kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Honda Civic chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Honda Civic 2.0T Type-R 320pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Honda Civic 2.0T Type-R 320pk:​​

 • Meer koppel
 • Aangenaam rijden​​
 • Geluid klinkt mooier
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Honda Civic 2.0T Type-R 320pk

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Honda Civic 2.0T Type-R 320pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Honda Civic 2.0T Type-R 320pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Honda Civic 2.0T Type-R 320pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Honda Civic 2.0T Type-R 320pk werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Honda Civic 2.0T Type-R 320pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Honda Civic 2.0T Type-R 320pk.

Veilige chiptuning

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Honda Civic 2.0T Type-R 320pk
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Honda Civic 2.0T Type-R 320pk tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Honda Civic 2.0T Type-R 320pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Honda Civic 2.0T Type-R 320pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Honda Civic 2.0T Type-R 320pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Honda Civic 2.0T Type-R 320pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Honda Civic 2.0T Type-R 320pk ECU niet te ontmantelen.

Je Honda Civic 2.0T Type-R 320pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Honda Civic 2.0T Type-R 320pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Honda Civic 2.0T Type-R 320pk. Je Honda Civic 2.0T Type-R 320pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Honda Civic 2.0T Type-R 320pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Honda Civic 2.0T Type-R 320pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Honda Civic 2.0T Type-R 320pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Honda chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Honda zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Honda auto doen.