Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 110pk +46.7%
Koppel 220nm 270nm +22.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Ford Tourneo Connect chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Tourneo Connect veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk:​​

 • Meer plezier uit uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk​
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt beter

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Goede Ford Tourneo Connecttuning software in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Ford Tourneo Connect 1.5 Ecoblue 75pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren DS
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.