Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 160pk +23.1%
Koppel 330nm 400nm +21.2%
 • Tuning-opties:
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto ecu tuning.

Door het chippen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Ford Mondeo chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Exclusief gebruik van de beste Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk tuning software
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk motor tuning:

Voor het Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk chiptuning. Hierbij pas je de Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Ford Mondeo 2.0 TDCi 130pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Porsche zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Ford .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.