Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 185nm 250nm +35.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Ford B-Max chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford B-Max veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Ford B-Max meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Sportiever geluid uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Gebruik van de beste Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk tuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford auto

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze methode van Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk. Je Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford B-Max 1.5 TDCI 75pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Mini motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Ford .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw Ford auto dus even kwijt.