Ford Focus 1.6 TDCi 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Focus 1.6 TDCi 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 270nm 330nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Specificaties

Brandstof Diesel
Cilinderinhoud 1560 CC
Type ecu Bosch EDC17C10 & Siemens/Continental SID807 & Siemens/Continental SID807EVO
Compressieverhouding 16,0 : 1
Boring X slag 75,0 X 88,3 mm
Motornummer T1DB

Ford tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 115pk?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Focus 1.6 TDCi 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Ford Focus 1.6 TDCi 115pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto motor tuning.

Door het chiptunen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Focus heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chip tuning Ford Focus 1.6 TDCi 115pk. Je Ford Focus zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Sportiever karakter

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 115pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford Focus 1.6 TDCi 115pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw Ford Focus 1.6 TDCi 115pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Ford Focus 1.6 TDCi 115pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze auto tuning is veilig

 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Ontdek wat het chippen voor uw Ford Focus 1.6 TDCi 115pk kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Ford Focus 1.6 TDCi 115pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Ford Focus 1.6 TDCi 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Ford Focus 1.6 TDCi 115pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Ford Focus 1.6 TDCi 115pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Focus 1.6 TDCi 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 115pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Ford Focus 1.6 TDCi 115pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Focus 1.6 TDCi 115pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Ford Focus 1.6 TDCi 115pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Ford Focus 1.6 TDCi 115pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford Focus 1.6 TDCi 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Focus 1.6 TDCi 115pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.