Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 190pk +58.3%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft tuning Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk?

Het standaard programma in de Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk ecu van uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Ford Kuga zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel uit uw Ford
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Minder brandstof gebruik van uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk

Hoe gaat dat precies, chiptuningFord Kuga 1.5 EcoBoost 120pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford auto
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk

Ontdek wat chip tuning voor u Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk kan doen:

Verschillende vormen Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk motor tuning:

Voor het Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Kuga 1.5 EcoBoost 120pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning Volvo
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford en bent u uw Ford auto dus even kwijt.