Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 175nm 240nm +37.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Ford Tourneo is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

tuning Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Ford Tourneo meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer performance uit uw Ford
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenFord Tourneo 1.8 TDCi 75pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Ontdek wat chiptuning voor u Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk!

Stage 2 chiptuning Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford Tourneo 1.8 TDCi 75pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Lincoln motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.