Ford Transit 2.2 TDCi 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Transit 2.2 TDCi 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 180pk +44%
Koppel 330nm 420nm +27.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft tuning Ford Transit 2.2 TDCi 125pk?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Transit 2.2 TDCi 125pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Ford Transit kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Transit heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Ford Transit 2.2 TDCi 125pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 125pk. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken uit uw Ford
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Ford Transit 2.2 TDCi 125pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford Transit 2.2 TDCi 125pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede Ford Transittuning software in gebruik
 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Transit 2.2 TDCi 125pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford Transit 2.2 TDCi 125pk is een geliefde manier om je Ford Transit 2.2 TDCi 125pk te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Ford Transit 2.2 TDCi 125pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Ford Transit 2.2 TDCi 125pk aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Transit 2.2 TDCi 125pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Ford Transit 2.2 TDCi 125pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Ford Transit 2.2 TDCi 125pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Transit 2.2 TDCi 125pk chiptuning genoemd. Je Ford Transit 2.2 TDCi 125pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Ford Transit 2.2 TDCi 125pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische Ford Transit 2.2 TDCi 125pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Ford Transit 2.2 TDCi 125pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Ford Transit 2.2 TDCi 125pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Saturn
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.