Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk auto kan doen:

De ecu software van uw Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je Ford Ranger door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk genoemd. Je Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Ford Ranger 2.0 Ecoblue 130pk ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren GMC
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.