Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford s-max 2.0 tdci 163pk

Stage 1 Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 340nm 415nm +22.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford chip tuning.

Door het tunen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Ford S-Max tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Ford S-Max veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk​
 • Sneller optrekken uit uw Ford
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk tuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor u Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk motor tuning:

Voor het Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk is een geliefde manier om je Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk!

Chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford S-Max 2.0 TDCi 163pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Rolls Royce externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Ford .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.