Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 190pk +18.8%
Koppel 240nm 340nm +41.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor computer van uw Ford S-Max is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto ecu tuning.

In een paar uur kan je Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Ford S-Max gaat u merken dat uw Ford S-Max veel soepelder gaat door chiptuning Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk kan worden!
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • De beste Ford S-Maxchiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk is een veelvoorkomende methode om je Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk met meer kracht, zonder dat je Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk.

Zo doen wij buiten Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Ford S-Max 1.5 EcoBoost 160pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.