Ford Focus 1.6 TDCi 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Focus 1.6 TDCi 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 130pk +30%
Koppel 215nm 290nm +34.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Ford Focus 1.6 TDCi 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Ford Focus kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Ford Focus chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Focus 1.6 TDCi 100pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Ford Focus 1.6 TDCi 100pk:​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford Focus 1.6 TDCi 100pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford Focus 1.6 TDCi 100pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Focus 1.6 TDCi 100pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Focus 1.6 TDCi 100pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ford Focus 1.6 TDCi 100pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Focus 1.6 TDCi 100pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford auto
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van de beste Ford Focus 1.6 TDCi 100pk chiptuning software
 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Focus 1.6 TDCi 100pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Focus 1.6 TDCi 100pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 100pk is een geliefde methode om je Ford Focus 1.6 TDCi 100pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Ford Focus 1.6 TDCi 100pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Ford Focus 1.6 TDCi 100pk. Met deze manier hoef je zelfs de Ford Focus 1.6 TDCi 100pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Ford Focus 1.6 TDCi 100pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Ford Focus 1.6 TDCi 100pk!

Ford Focus 1.6 TDCi 100pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Focus 1.6 TDCi 100pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford Focus 1.6 TDCi 100pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Focus 1.6 TDCi 100pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Ford Focus 1.6 TDCi 100pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde know-how over Ford Focus 1.6 TDCi 100pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford Focus 1.6 TDCi 100pk.

Zo doen wij buiten Ford Focus 1.6 TDCi 100pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Ford Focus 1.6 TDCi 100pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Cupra externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.