Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 270pk +8%
Koppel 340nm 430nm +26.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

In een paar uur kan je Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Sneller optrekken
 • Beter geluid
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één tuning Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk
 • De beste Ford Focustuning bestanden in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Focus 2.0 ST EcoBoost 250pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.