Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 150pk +25%
Koppel 270nm 340nm +25.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto chip tuning.

Door het chiptunen van uw Ford auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Fiesta zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Ford Fiesta tunen. Je Ford Fiesta zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt harder uit uw Ford
 • Meer plezier uit uw Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van goede Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk chiptuning bestanden
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Ontdek wat auto chip tuning voor u Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk auto kan doen:

Verschillende vormen Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk motor tuning:

Voor het Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk haalt.

Deze vorm van Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford Fiesta 1.5 TDCi 120pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland Hummer
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.