Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 143pk 155pk +8.4%
Koppel 190nm 205nm +7.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Ford Galaxy is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Ford Galaxy heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Ford Galaxy tunen. Je Ford Galaxy zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk
 • Aangenaam rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw Ford

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Je Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning door

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk met meer performance, zonder dat je Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford Galaxy 2.0i 16v 143pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Buick ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.