Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford c-max 2.0 tdci 136pk

Stage 1 Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 175pk +28.7%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Ford C-Max is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford ecu tuning.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Ford C-Max meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Meer koppel uit uw Ford
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk
 • Geluid klinkt sportiever

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • De beste Ford C-Maxchiptuning software in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

Ontdek wat auto chippen voor uw Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk auto kan doen:

Verschillende vormen Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk motor tuning:

Voor het Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk genoemd. Hierbij pas je de Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk.

Zo doen wij naast Ford C-Max 2.0 TDCI 136pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Chevrolet motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.