Ford Edge 3.5 V6 265pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford edge 3.5 v6 265pk

Stage 1 Ford Edge 3.5 V6 265pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 265pk 285pk +7.5%
Koppel 339nm 360nm +6.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Edge 3.5 V6 265pk auto chiptunen?

De standaard software in de Ford Edge 3.5 V6 265pk ecu van uw Ford Edge 3.5 V6 265pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Ford Edge zult u merken dat uw Ford Edge 3.5 V6 265pk veel lekkerder rijdt door tuning Ford Edge 3.5 V6 265pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenFord Edge 3.5 V6 265pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford Edge 3.5 V6 265pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Edge 3.5 V6 265pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ford Edge 3.5 V6 265pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ford Edge 3.5 V6 265pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Ford Edge 3.5 V6 265pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Ford Edge 3.5 V6 265pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Goede Ford Edgechiptuning bestanden in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Ford Edge 3.5 V6 265pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Ford Edge 3.5 V6 265pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ford Edge 3.5 V6 265pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Ford Edge 3.5 V6 265pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford Edge 3.5 V6 265pk is een populaire manier om je Ford Edge 3.5 V6 265pk te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Ford Edge 3.5 V6 265pk.

Hierdoor is dit een goedkope Ford Edge 3.5 V6 265pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Edge 3.5 V6 265pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Ford Edge 3.5 V6 265pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford Edge 3.5 V6 265pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Edge 3.5 V6 265pk. Je Ford Edge 3.5 V6 265pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Ford Edge 3.5 V6 265pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Ford Edge 3.5 V6 265pk auto.

Zo doen wij naast chiptuning Ford Edge 3.5 V6 265pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.