Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford tourneo custom 2.2 tdci 100pk

Stage 1 Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 180pk +80%
Koppel 310nm 420nm +35.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk?

De ecu van uw Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Ford Tourneo Custom tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Ford Tourneo Custom veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Ford Tourneo Custom meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • De beste Ford Tourneo Customchiptuning bestanden in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk wordt!
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor u Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk auto kan doen:

Methodes voor Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk motor tuning:

Voor het Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode moet je zelfs de Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Ford Tourneo Custom 2.2 TDCI 100pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Ford chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford auto doen.