Ford F-350 6.7d V8 475pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Ford F-350 een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Ford F-350 6.7d V8 475pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Ford F-350 tunen. Je Ford F-350 zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt beter
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford F-350 6.7d V8 475pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Ford F-350 6.7d V8 475pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Ford F-350 6.7d V8 475pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford F-350 6.7d V8 475pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Ford F-350 6.7d V8 475pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Ford F-350 6.7d V8 475pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Ford F-350 6.7d V8 475pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Ford F-350 6.7d V8 475pk chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Ontdek wat auto chippen voor u Ford F-350 6.7d V8 475pk kan doen:

Verschillende vormen Ford F-350 6.7d V8 475pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford F-350 6.7d V8 475pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Ford F-350 6.7d V8 475pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Ford F-350 6.7d V8 475pk Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Ford F-350 6.7d V8 475pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Ford F-350 6.7d V8 475pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Diepgaande kennis over Ford F-350 6.7d V8 475pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Ford F-350 6.7d V8 475pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford F-350 6.7d V8 475pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Ford F-350 6.7d V8 475pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Honda
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.