Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford b-max 1.0 ecoboost 120pk

Stage 1 Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 140pk +16.7%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Ford auto chip tuning.

Door het chiptunen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk veel lekkerder rijdt door chiptuning Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer koppel
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippenFord B-Max 1.0 EcoBoost 120pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Na het Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede Ford B-Maxtuning software in gebruik
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk. Zonder de Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk!

Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Ford B-Max 1.0 EcoBoost 120pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Lancia ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford auto en bent u uw auto dus even kwijt.