Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën nemo 1.4 hdi 8v 70pk

Stage 1 Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 92pk +31.4%
Koppel 160nm 210nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk kan doen:

De ecu software van uw Citroën Nemo is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Citroën Nemo tunen. Je Citroën Nemo zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk chiptuning:​​

 • Sportiever geluid
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik van uw Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Citroën auto
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Exclusief gebruik van goede Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk tuning files
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chippen voor uw Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk kan doen:

Methodes voor Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk motor tuning:

Voor het Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk OBD chiptuning

OBD tuning Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk ook verschillende andere software modificaties voor Citroën Nemo 1.4 HDi 8V 70pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.