Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën xsara picasso 2.0 hdi 90pk

Stage 1 Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 205nm 275nm +34.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Citroën Xsara Picasso vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Citroën Xsara Picasso kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk. Je Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Citroën
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk.

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede Citroën Xsara Picassochiptuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk motor tuning:

Voor het Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk!

Stage 2 Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk chiptuning. Hierbij pas je de Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk ook diverse andere software modificaties voor Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi 90pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland Alpina
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw Citroën auto dus even kwijt.