Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumpy 1.6 hdi 16v 90pk

Stage 1 Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 215nm 260nm +20.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk kan doen:

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het tunen van uw Citroën auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Citroën Jumpy is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chip tuning Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt harder
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer vermogen

Hoe gaat dat precies, chiptuningCitroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk?​

Bij stage one tuning Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk
 • Gebruik van goede Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk tuning files
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk motor tuning:

Voor het Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk is een veelvoorkomende methode om je Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk!

Stage 2 Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën Jumpy 1.6 HDi 16V 90pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Citroën bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Citroën baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën auto doen.