Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën berlingo 1.6 hdif 8v 115pk

Stage 1 Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 270nm 300nm +11.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk veel soepelder gaat door Citroën Berlingo tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Citroën Berlingo meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance uit uw Citroën
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk
 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Gebruik van beste tuning software
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk haalt.

Stage 2 Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk.

Specialistische ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Citroën Berlingo 1.6 HDiF 8V 115pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren Dodge
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Citroën .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.