Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumper 2.2 hdi 130pk

Stage 1 Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 180pk +38.5%
Koppel 320nm 410nm +28.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw Citroën Jumper is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Citroën Jumper een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Citroën Jumper kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën Jumper zult u merken dat uw Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk veel soepelder rijdt door chip tuning Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw Citroën
 • Mooier geluid uit uw Citroën
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk waarborgen. Zonder uw Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Exclusief gebruik van goede Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk tuning software
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk ECU niet te ontmantelen.

Je Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk.

Gespecialiseerde notie over Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 130pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën , zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.