Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën berlingo 1.6 hdi 16v 90pk

Stage 1 Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 215nm 260nm +20.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw Citroën Berlingo een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Citroën Berlingo kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk gaat u merken dat uw Citroën Berlingo veel lekkerder rijdt door Citroën Berlingo tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt beter
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Gebruik van goede Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk is een populaire methode om je Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk te tunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk. Je Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over Citroën Berlingo 1.6 HDi 16V 90pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Citroën auto, zonder dat hierbij veranderingen Citroën baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Citroën auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.