Citroën C8 2.0 HDi 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën c8 2.0 hdi 163pk

Stage 1 Citroën C8 2.0 HDi 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 190pk +16.6%
Koppel 370nm 420nm +13.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Citroën C8 2.0 HDi 163pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Citroën C8 een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning Citroën C8 2.0 HDi 163pk. Je Citroën C8 2.0 HDi 163pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen Citroën C8 2.0 HDi 163pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer performance uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Citroën C8 2.0 HDi 163pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Citroën C8 2.0 HDi 163pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën C8 2.0 HDi 163pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Citroën C8 2.0 HDi 163pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën C8 2.0 HDi 163pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Citroën C8 2.0 HDi 163pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Citroën C8 2.0 HDi 163pk werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Citroën C8 2.0 HDi 163pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede Citroën C8chiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Citroën C8 2.0 HDi 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Citroën C8 2.0 HDi 163pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Citroën C8 2.0 HDi 163pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Citroën C8 2.0 HDi 163pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Citroën C8 2.0 HDi 163pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Citroën C8 2.0 HDi 163pk!

Chiptuning Citroën C8 2.0 HDi 163pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Citroën C8 2.0 HDi 163pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Citroën C8 2.0 HDi 163pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Citroën C8 2.0 HDi 163pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Citroën C8 2.0 HDi 163pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning Dodge
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Citroën en bent u uw auto dus even kwijt.