Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumper 2.2 hdi 150pk

Stage 1 Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 350nm 410nm +17.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Citroën Jumper kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Citroën Jumper zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chip tuning Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter uit uw Citroën

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk.

De chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk motor tuning:

Voor het Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk OBD chiptuning

OBD tuning Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk is een populaire methode om je Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk. Zonder de Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Citroën Jumper 2.2 HDi 150pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.