Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Citroën jumpy 1.6 bluehdi 8v 115pk

Stage 1 Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 300nm 350nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Citroën Jumpy vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Citroën auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Citroën Jumpy kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Citroën Jumpy heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk veel lekkerder gaat door chiptuning Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt harder uit uw Citroën

Hoe gaat dat precies, remappenCitroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk chiptuning software
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk motor tuning:

Voor het Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Citroën Jumpy 1.6 BlueHDI 8V 115pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Lamborghini ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Citroën auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Citroën zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Citroën auto doen.