Chevrolet Spark 1.0i 68pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet spark 1.0i 68pk

Stage 1 Chevrolet Spark 1.0i 68pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 68pk 75pk +10.3%
Koppel 93nm 105nm +12.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Launch control
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Spark 1.0i 68pk auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Chevrolet Spark is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Chevrolet Spark 1.0i 68pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Chevrolet auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Chevrolet Spark kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Chevrolet Spark 1.0i 68pk gaat u merken dat uw Chevrolet Spark veel soepelder rijdt door chiptuning Chevrolet Spark 1.0i 68pk. Je Chevrolet Spark 1.0i 68pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Spark 1.0i 68pk:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Sportiever karakter
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chevrolet Spark 1.0i 68pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Spark 1.0i 68pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Spark 1.0i 68pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet Spark 1.0i 68pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Spark 1.0i 68pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Chevrolet Spark 1.0i 68pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Chevrolet Spark 1.0i 68pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Chevrolet Spark 1.0i 68pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Chevrolet Spark 1.0i 68pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Chevrolet Spark 1.0i 68pk tuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tuning voor u Chevrolet Spark 1.0i 68pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Spark 1.0i 68pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Chevrolet Spark 1.0i 68pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Spark 1.0i 68pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Chevrolet Spark 1.0i 68pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chevrolet Spark 1.0i 68pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Spark 1.0i 68pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Spark 1.0i 68pk haalt.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Spark 1.0i 68pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Chevrolet chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Chevrolet auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet doen.