Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet avalanche 8.1 v8 340pk

Stage 1 Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 340pk 360pk +5.9%
Koppel 606nm 640nm +5.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Chevrolet Avalanche tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk kan worden!
 • Specialistische kennis
 • De beste Chevrolet Avalanchetuning software in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk is een populaire methode om je auto te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk

Met deze term weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk ook diverse andere software aanpassingen voor Chevrolet Avalanche 8.1 V8 340pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Seat ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Chevrolet auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Chevrolet dus even kwijt.