Chevrolet Cruze 2.0D 163pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet cruze 2.0d 163pk

Stage 1 Chevrolet Cruze 2.0D 163pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 163pk 200pk +22.7%
Koppel 360nm 440nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chevrolet Cruze 2.0D 163pk?

De ecu software van uw Chevrolet Cruze is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Chevrolet Cruze 2.0D 163pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Chevrolet Cruze 2.0D 163pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Chevrolet Cruze zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Cruze 2.0D 163pk:​​

 • Sportiever geluid
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Cruze 2.0D 163pk.

De chiptuning Chevrolet Cruze 2.0D 163pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Cruze 2.0D 163pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Cruze 2.0D 163pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chevrolet Cruze 2.0D 163pk is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet Cruze 2.0D 163pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Chevrolet Cruze 2.0D 163pk wordt!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Cruze 2.0D 163pk
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Chevrolet Cruze 2.0D 163pk
 • De beste Chevrolet Cruzetuning bestanden in gebruik
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Chevrolet Cruze 2.0D 163pk auto kan doen:

Methodes voor Chevrolet Cruze 2.0D 163pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Chevrolet Cruze 2.0D 163pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Cruze 2.0D 163pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chevrolet Cruze 2.0D 163pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Cruze 2.0D 163pk met meer performance, zonder dat je Chevrolet Cruze 2.0D 163pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Cruze 2.0D 163pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Cruze 2.0D 163pk, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Cruze 2.0D 163pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Cruze 2.0D 163pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Cruze 2.0D 163pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Alfa Romeo bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.