Chevrolet Malibu 2.0T 250pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet malibu 2.0t 250pk

Stage 1 Chevrolet Malibu 2.0T 250pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 250pk 295pk +18%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Malibu 2.0T 250pk kan doen:

Het standaard programma in de Chevrolet Malibu 2.0T 250pk ecu van uw Chevrolet Malibu 2.0T 250pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Chevrolet Malibu 2.0T 250pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Chevrolet Malibu 2.0T 250pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Chevrolet Malibu 2.0T 250pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Chevrolet Malibu tunen. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Beter geluid uit uw Chevrolet
 • Sneller optrekken
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Chevrolet Malibu 2.0T 250pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Chevrolet Malibu 2.0T 250pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Malibu 2.0T 250pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Chevrolet Malibu 2.0T 250pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Chevrolet Malibu 2.0T 250pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Chevrolet Malibu 2.0T 250pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van beste tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet Malibu 2.0T 250pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Malibu 2.0T 250pk kan doen:
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Malibu 2.0T 250pk

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Chevrolet Malibu 2.0T 250pk wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Malibu 2.0T 250pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Chevrolet Malibu 2.0T 250pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Malibu 2.0T 250pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Chevrolet Malibu 2.0T 250pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Chevrolet Malibu 2.0T 250pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Chevrolet Malibu 2.0T 250pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Chevrolet Malibu 2.0T 250pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Malibu 2.0T 250pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Chevrolet Malibu 2.0T 250pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Malibu 2.0T 250pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Chevrolet Malibu 2.0T 250pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Chevrolet Malibu 2.0T 250pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Chevrolet Malibu 2.0T 250pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Malibu 2.0T 250pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Rolls Royce ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Chevrolet chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet .

Daarom is je Chevrolet auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.