Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet monte carlo 3.5 v6 211pk

Stage 1 Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 211pk 230pk +9%
Koppel 290nm 310nm +6.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk auto kan doen:

De ecu van uw Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Chevrolet Monte Carlo tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance uit uw Chevrolet
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede Chevrolet Monte Carlochiptuning software in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk is een populaire methode om je Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Monte Carlo 3.5 V6 211pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet auto.

Daarom is je Chevrolet al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet auto doen.