Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet suburban 5.3 v8 355pk

Stage 1 Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 355pk 375pk +5.6%
Koppel 519nm 550nm +6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk chiptunen?

De ecu software van uw Chevrolet Suburban is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

In enkele uren kan je Chevrolet Suburban door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Chevrolet Suburban veel lekkerder rijdt door Chevrolet Suburban tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer performance uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor u Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Chevrolet auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier moet je zelfs de Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk genoemd. Je Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Suburban 5.3 V8 355pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning Hummer
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Chevrolet chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Chevrolet .

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Chevrolet zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet auto doen.