Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet silverado 6.0 v8 360pk

Stage 1 Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 360pk 380pk +5.6%
Koppel 515nm 535nm +3.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Chevrolet auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Sneller optrekken
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, remappen van een Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • De beste Chevrolet Silveradochiptuning bestanden in gebruik
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Ontdek wat auto tuning voor uw Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk chiptuning. Hierbij pas je de Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Silverado 6.0 V8 360pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.