Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet malibu 3.5 v6 217pk

Stage 1 Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 217pk 235pk +8.3%
Koppel 290nm 310nm +6.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk auto chiptunen?

De standaard software in de Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk ecu van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het chiptunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Chevrolet auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Chevrolet Malibu tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Chevrolet Malibu veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Mooier geluid uit uw Chevrolet
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk
 • De beste Chevrolet Malibutuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Chevrolet auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk is een veelvoorkomende methode om je Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk te tunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Malibu 3.5 V6 217pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet auto doen.