Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 295pk 314pk +6.4%
Koppel 414nm 439nm +6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Chevrolet Silverado chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Exclusief gebruik van goede Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk.

Hierdoor is dit een goedkope Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier moet je zelfs de Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk chiptuning genoemd. Je Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk.

Specialistische ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk.

Zo doen wij naast chiptuning Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk ook diverse andere software modificaties voor Chevrolet Silverado 4.8 V8 295pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu soft tuning Subaru
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet , zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Chevrolet doen.