Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 320pk 340pk +6.3%
Koppel 454nm 480nm +5.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Chevrolet Avalanche chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Chevrolet Avalanche meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk:​​

 • Meer vermogen uit uw Chevrolet
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenChevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk?​

Bij stage één tunen Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk.

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Goede Chevrolet Avalanchetuning files in gebruik
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat chip tuning voor u Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk auto kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk. Met deze methode moet je zelfs de Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Chevrolet Avalanche 5.3 V8 320pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Chevrolet auto dus even kwijt.