Chevrolet Orlando 2.0D 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Chevrolet Orlando 2.0D 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 160pk +23.1%
Koppel 315nm 380nm +20.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Orlando 2.0D 130pk kan doen:

De ecu software van uw Chevrolet Orlando is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Chevrolet Orlando 2.0D 130pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Chevrolet Orlando 2.0D 130pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Chevrolet Orlando veel lekkerder gaat door chip tuning Chevrolet Orlando 2.0D 130pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Chevrolet Orlando meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel uit uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chippenChevrolet Orlando 2.0D 130pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Chevrolet Orlando 2.0D 130pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Chevrolet Orlando 2.0D 130pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Chevrolet Orlando 2.0D 130pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Chevrolet Orlando 2.0D 130pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Chevrolet Orlando 2.0D 130pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van goede Chevrolet Orlando 2.0D 130pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Ontdek wat het chippen voor u Chevrolet Orlando 2.0D 130pk kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Orlando 2.0D 130pk motor tuning:

Voor het Chevrolet Orlando 2.0D 130pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Chevrolet Orlando 2.0D 130pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Chevrolet Orlando 2.0D 130pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Chevrolet Orlando 2.0D 130pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Chevrolet Orlando 2.0D 130pk aanpassen. Zonder de Chevrolet Orlando 2.0D 130pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Chevrolet Orlando 2.0D 130pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Chevrolet Orlando 2.0D 130pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Chevrolet Orlando 2.0D 130pk. Je Chevrolet Orlando 2.0D 130pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Chevrolet Orlando 2.0D 130pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Chevrolet Orlando 2.0D 130pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet Orlando 2.0D 130pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet Orlando 2.0D 130pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren Dodge
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Chevrolet auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Chevrolet .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.