Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley continental gtc 6.0 w12 bi-turbo 610pk

Stage 1 Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 610pk 680pk +11.5%
Koppel 750nm 900nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw Bentley Continental GTC is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Sneller optrekken
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt harder
 • Meer plezier uit uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één tunen Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning door

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Bentley auto
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk aanpassen. Zonder de Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk.

Diepgaande kennis over Bentley Continental GTC 6.0 W12 Bi-Turbo 610pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Renault
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Bentley auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.