Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Bentley continental gt/s 4.0 tfsi v8 507pk

Stage 1 Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 507pk 640pk +26.2%
Koppel 660nm 900nm +36.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Bentley Continental GT/S is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Bentley Continental GT/S heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Bentley Continental GT/S chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk​
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Bentley auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van de beste Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk chiptuning software

Ontdek wat auto chip tunen voor u Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk kan doen:

Methodes voor Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk motor tuning:

Voor het Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk OBD chiptuning

OBD tuning Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk is een geliefde manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk ECU niet te ontmantelen.

Je Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk. Je Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Bentley Continental GT/S 4.0 TFSi V8 507pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Infiniti
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Bentley auto, zonder dat hierbij aanpassingen Bentley baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Bentley en bent u uw Bentley dus even kwijt.