Chiptuning in Naarden

Alle merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan chiptuning Naarden?

De standaard software in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal.De ecu is afgesteld om een bepaald aantal vermogen te behalen, namelijk het vermogen van in de autobrochure.

Het chippen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Naarden.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder en sportiever rijdt door chiptuning Naarden. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen Mijn Chiptuning

Meer koppel​

Geluid klinkt mooier

Comfortabeler rijden​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Naarden. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Naarden chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Naarden engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke maatwerk auto chippen dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Naarden chiptunen

Onze tuning is veilig:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Eerst een goede back-up ​

Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat tuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Naarden OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Naarden chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Lees dit relevante project: fiat panda tuning

Stage 2 chiptuning Naarden

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Naarden autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ over tuning:

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere chiptuning locaties gevestigd door nederland. Beneden kunt u al onze vestigingen zien:

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn:

Dus als u op één van deze plaatsen in Noord Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptunen doen auto makers wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het werkt: Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen. Auto makers maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de producent kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen remappen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd eco tuning. Hierbij focussen we ons volledig op tuning voor dieselverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.