Chiptuning in Naarden

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke wij kunnen tunen:

Ontdek wat chiptuning in Naarden voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal. De reden hiervoor is dat deze software precies het vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat gepresenteerd.

Het chippen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Chiptuning Naarden kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15% terug dringen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

Pluspunten

  • Sneller optrekken​
  • Beter geluid
  • Comfortabeler rijden​
  • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Naarden. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Naarden ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Naarden engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde maatwerk chiptuning dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Diepgaande kennis van de Motor computer
  • Speciale accu voeding gedurende het chippen
  • Vooraf een goede back-up​
  • Gebruik van beste tuning software

Verschillende soorten auto chippen:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Naarden OBD chiptuning

OBD chiptuning Naarden is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan! Een goed voorbeeld is Chiptuning Mercedes-Benz GL 450 367pk

Chiptuning Naarden Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Naarden is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning Mercedes-benz ml 350 cdi 231pk
Mercedes-Benz ML 350 CDI (231pk) tuning? Vermogenswinst van 19.0% en 11.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Gespecialiseerde kennis over ECU’s​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Naarden auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Naarden.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Naardensoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank