Chiptuning Hilversum

Klik hier voor WhatsApp

Merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

Ontdek wat chiptuning in Hilversum voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. De Engine Control Unit(ECU) is afgesteld om een specifiek vermogen te halen, namelijk het vermogen van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “gestandaardiseerde vermogen” en standaard vermogen is te vergroten door chiptuning Hilversum.

In enkele uren is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Hilversum.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder en sportiever rijdt door chiptuning Hilversum. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De vries grootste voordelen auto laten chippen

  • Sneller optrekken​
  • Harder geluid
  • Plezieriger rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Hilversum. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Hilversum chiptuning engineer onderworpen. Deze Hilversum ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Hilversum engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke maatwerk chiptuning dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Hilversum chiptunen

Veilige chip tuning:​

  • Diepgaande kennis van de Motormanagement computer van uw auto
  • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
  • Een kopie van de oude staat​
  • Gebruik van beste chiptuning files

Verschillende vormen motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, alle methodes voor motor tuning leggen we hieronder uit:

Methode 1: Hilversum OBD chiptuning

OBD chiptuning Hilversum is een geliefde manier om je auto te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Hilversum krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto! Bekijk dit recente voorbeeld: Chiptuning Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk

Stage 2 chiptuning Hilversum

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

chiptuning Ford ecosport 1.5 ti-vct 112pk
Chiptuning van de Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT (112pk). Geniet van een vermogenswinst van 135PK en 180NM Extra koppel.

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Hilversum auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hilversum chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Dacia motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank