Chiptuning in Hilversum

auto merken welke wij kunnen chippen:

No products found

Ontdek wat chiptuning in Hilversum voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd.De ECU (motor controller) is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tuning.

Chiptuning Hilversum kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15% verminderen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto tuning

Meer koppel​

Geluid klinkt sportiever

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Hilversum. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hilversum engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Hilversum. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Hilversum verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Hilversum chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het chippen

Een kopie van de oude staat ​

Goede tuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chip tuning met je auto doet:​

Verschillende vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Hilversum OBD chiptuning

OBD chiptuning Hilversum is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Hilversum maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Lees dit recente project: seat leon tuning

Chiptuning Hilversum Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Hilversum chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Hilversum auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hilversum chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Hilversum autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ:

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Hieronder ziet u een overzicht van onze chiptuning vestigingen

We zitten ook vlakbij:

Dus als u op één van deze plekken in Noord Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt: Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder. Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chiptuning lezen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd eco chiptuning. Hierbij concentreren we ons volledig op eco tuning om dieselverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.