Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford ecosport 1.5 ti-vct 112pk

Stage 1 Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 112pk 135pk +20.5%
Koppel 140nm 180nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Ford EcoSport tunen. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk chiptuning:​​

 • Meer vermogen
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier
 • Comfortabeler rijden​ met uw Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • De beste Ford EcoSporttuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat auto chip tunen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Ford EcoSport 1.5 Ti-VCT 112pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford auto, zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Ford auto dus even kwijt.