Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dacia sandero 1.5 dci 75pk

Stage 1 Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 75pk 95pk +26.7%
Koppel 180nm 220nm +22.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk?

De ecu van uw Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het chiptunen van uw Dacia auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Dacia Sandero gaat u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Dacia Sandero chip tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer performance uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk.

Onze chiptuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • De beste Dacia Sanderotuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk. Zonder de Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Dacia Sandero 1.5 DCi 75pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning Suzuki
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Dacia .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dacia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Dacia auto doen.