Chiptuning Laren: Bij u in de buurt

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken welke wij kunnen chippen:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto laten chippen in Laren?

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd. De reden hiervoor is dat deze software exact het vermogen moet halen dat in de autobrochure staat gepresenteerd.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandaardiseerde vermogen” en gelimiteerde vermogen is aan te passen door chiptuning Laren.

In een paar uur is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Laren.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen tunen van uw auto

  • Meer performance​
  • Harder geluid
  • Comfortabeler rijden​
  • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Laren. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Laren chiptuning engineer onderworpen. Deze Laren engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Laren engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Laren chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

  • Specialistische kennis
  • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
  • Een back-up van de oude staat​
  • De beste tuning software in gebruik

Verschillende vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Laren OBD chiptuning

OBD chiptuning Laren is een geliefde methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven! Een recent voorbeeld is Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk Chiptuning?

Stage 2 chiptuning Laren

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Laren is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Volvo xc60 t8 twin engine 407pk
Volvo XC60 T8 Twin Engine (407pk) laten chiptunen? Mijn Chiptuning is specialist in MAKE tuning. Bekijk vermogenswinst!

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Laren auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Laren.

Zo doen wij naast chiptuning Laren ook diverse andere software aanpassingen voor Laren als roetfilterverwijderen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Mitsubishi zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank