Chiptuning Laren

Alle auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Lees hier wat chiptuning in Laren voor uw auto kan doen:

De standaard ecu software in uw auto is gelimmiteerd.De Engine Control Unit(ECU) is geprogrammeerd om een bepaald aantal vermogen te behalen, namelijk het aantal PK van in de brochure van de auto.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Pluspunten auto tuning

Meer vermogen​

Sportiever geluid

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Laren. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Laren chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Eerst een goede kopie van de oude staat ​

Exclusief gebruik van de beste chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!​

Verschillende soorten chiptuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Laren OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Een relevant voorbeeld is range rover tuning

Stage 2 chiptuning Laren

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Laren is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Larensoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over auto tuning:

Wij hebben meerdere locaties gevestigd door heel Nederland. Hier beneden ziet u een kaart van onze chiptuning vestigingen

We zitten ook vlakbij:

Dus als u op één van deze plaatsen in Noord Holland woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het zit: Auto producenten leveren auto’s in meerdere typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs. Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto types. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd eco tuning. Hierbij focussen we ons volledig op tuning met het doel brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Bij onze stage 1 chiptuning Laren zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.