Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Skoda kodiaq 1.5 tsi 150pk

Stage 1 Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 250nm 335nm +34%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Skoda Kodiaq zult u merken dat uw Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk veel lekkerder rijdt door tuning Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Skoda Kodiaq meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk:​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw Skoda
 • Meer rijplezier uit uw Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk​
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer vermogen

Hoe werkt het?​

Bij stage one tunen Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Skoda auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van beste tuning software
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk kan worden!

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk kan worden!

Methodes voor Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk met meer kracht, zonder dat je Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk.

Gespecialiseerde know-how over Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Skoda Kodiaq 1.5 TSI 150pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning DS
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Skoda auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.