Chiptuning Huizen: Bij u in de buurt

auto merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning Huizen?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software precies het standaard vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat gepresenteerd.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Huizen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15% terug dringen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen tunen van je auto

Meer koppel​

Harder geluid

Meer rijplezier

Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Huizen. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Huizen ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Huizen bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:​

Verschillende soorten chiptuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Huizen OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Huizen maak je gebruik van de obd port in je auto.

Daardoor is dit een voordelige Huizen chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Ontdek dit recente voorbeeld: kia rio tuning

Stage 2 chiptuning Huizen

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Huizen is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

BMW laten chippen
Voorbeeld resultaat van pk's door obd chiptuning in Huizen.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Huizen auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Huizen.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door nederland. De chiptuning locaties kun je hieronder vinden:

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Dus als u op één van deze plaatsen in Noord Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Het werkt namelijk zo: Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als prijs. Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze modellen. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de producent kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen auto chippen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op eco tuning voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Bij onze stage 1 chiptuning Huizen zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.