Chiptuning Huizen

Klik hier voor WhatsApp

Merken waarvoor Mijn Chiptuning chiptuning doet:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan chiptuning Huizen?

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dits komt doordat deze is ontwikkeld om het vermogen te halen welke in de brochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “brochure vermogen” en standaard vermogen is te vergroten door je auto te laten tunen in Huizen.

In enkele uren is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Huizen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De vries grootste pluspunten

  • Sportiever karakter​
  • Mooier geluid
  • Meer rijplezier
  • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Huizen. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Huizen ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Huizen ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
  • We back-uppen uw software eerst​
  • Gebruik van goede chiptuning files

Beschikbare vormen auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Huizen OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd! Een recent voorbeeld is Tuning Volkswagen Touareg 3.0 TDI 211pk (stage 1)

Stage 2 chiptuning Huizen

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Huizen is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning Volvo s60 2.0 t4 190pk
Chiptuning van de Volvo S60 2.0 T4 (190pk). Geniet van een vermogenswinst van 225PK en 400NM Extra koppel!

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Huizen auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Huizen chiptuning.

Zo doen wij buiten Huizen chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank